Safewell 17EF Mini Besar-di Style Code Electronic Digital Metal Steel Box Aman Case

Safewell 17EF Mini Besar-di Style Code Electronic Digital Metal Steel Box Aman Case

Pondok Description:

17EF runtuyan design Unik jeung warna pikaresepeun ngajadikeun 17EF populer di kalangan barudak jeung awéwé, geus idéal pikeun imah & kantor pamakéan atawa ku iinditan pikeun nyimpen barang berharga, jeung kas. Sadia dina pilihan hideung, beige, bungur, pink, biru jeung saterusna.


  • Lokasi: Ningbo, Cina
  • Incoterm: FOB, CIF
  • Pamayaran: T / T, L / C
  • Pangiriman Time: 30 poé
  • jéntré produk

    Customer Review

    Tags produk

    17EF runtuyan design Unik jeung warna pikaresepeun ngajadikeun 17EF populer di kalangan barudak jeung awéwé, geus idéal pikeun imah & kantor pamakéan atawa ku iinditan pikeun nyimpen barang berharga, jeung kas. Sadia dina pilihan hideung, beige, bungur, pink, biru jeung saterusna.

    Aman éléktronik:
    Buka & Tutup kalawan kode 3-8 angka.
    3 indikator lampu (héjo, beureum jeung konéng), nunjukkeun kabuka, batré lemah sareng warning.
    Paké kenop pikeun muka tur nutup kalawan sistem solenoid.
    Hiji-jalan tumerapna bolts. (2 bolts withΦ13.5mm) baud
    Robah kodeu nu gampang jeung tombol reset.
    Nyadiakeun tombol override pikeun pamakéan darurat.
    Kaasup pelindung fl oor karpét.
    Ngajalankeun on 4 × accu 1.5V AA.
    Pra-dibor liang di handap na deui (fxings kaasup)

    Hotél aman:
    kombinasi konci Electronic kalawan layar tampilan pisibilitas tinggi Powered by 4 x1.5V accu AA
    cukup Wide pikeun nampung paling 15 "komputer laptop (Pikeun 23W ukuran)
    Tamu programmble 3 atanapi 6 angka kodeu PIN via fitur kode reset otomatis nalika panto dibuka
    Motorized tumerapna bolts muka panto otomatis saatos ngasupkeun kodeu PIN bener
    Balik -up kode master konci na manajer bisi tina konci kaluar (disadiakeun kalawan 2 kenop)
    100 Acara Inok Trail ngarekam identitas pinuh ku pamaké otorisasi (rékaman duanana muka tur nutup)
    padet 20mm baja motorized tumerapna bolts pikeun kaamanan tambahan
    kartu kredit gesek konci-buka teh aman jeung kartu sorangan kiridit (pikeun AM runtuyan)
    Cocog jeung fl oor atawa témbok fxing (bolts kaasup)

    Fireproof Aman:
    kaamanan Dual (Merlukeun kode digital & konci)
    tampilan LCD (programmable jeung titimangsa)
    Key sarta Gabungan Aksés
    ukuran Béda pikeun milih
    Seuneu Protection (Nepi ka 1 jam)
    disadiakeun 3 kenop chromed
    Protection Maling (Dead Ngonci Bolts)

    Fireproof Gun Aman:
    Seuneu tahan pikeun 60 menit nepi ka 1400 F
    kaluar dilas hinges tali baja solid ngawenangkeun panyalindungan freboard pinuh
    Katambah lapisan freboard tukangeun panto baja bertulang jeung awak aman.
    Panto stripping expands lamun kakeunaan panas ngajaga ngalawan Seuneu na Haseup.
    California DOJ standar
    3-jalan sistem Ngonci sareng 1 "tumerapna bolts
    12-gauge konstruksi awakna baja dijieun ku Robotically dilas
    bor hardplate tahan mayungan spot kritis
    mékanisme Re-locker pikeun kaamanan luhur
    tab Anti pry dianggo di tandem kalawan aman urang komponén kaamanan séjén pikeun thwart pry serangan
    pre-dibor pikeun jangkar kit
    sistim Alarm. Mun aman keur tampered kalawan, alarem moal disada pikeun 20 detik

    Gun Case:
    konci konci Datar disadiakeun dua kenop
    Programmable 3-angka konci mékanis
    hal Slim-garis dirancang baja slips kana tas keur ka kantor hiji, dina hiji korsi mobil atanapi di bagasi anjeun kaamanan ditambahkeun jeung perdamaian pikiran;
    Busa interior ngajaga eusi dina mangsa transit
    awét konstruksi baja solid
    California DOJ disatujuan pestol aman
    16-gauge konstruksi baja
    Tamper-buktina, panto cinyusu-sarat
    ngonci Electronic ngawenangkeun keur 4 kombinasi angka, jeung manual override konci.
    Biometric nyadiakeun leuwih gancang merenah aksés
    Audio jeung LED low-batré dinyana
    mode slient Alus

    kotak konci:

    Kotak konci ciri anu kabinét hook-gaya nu ngajadikeun organisasi konci panggampangna tur merenah.
    Jero lomari ditawarkeun barisan béda ti kait wilanganana ku divider hinged nyadiakeun spasi pikeun neundeun deui konci.
    Aman boga dua atawa opat liang pre-dibor jeung fxings kaasup.
    Tembok aman tur panto nu diwangun tina 0.8mm baja padet.
    Idéal pikeun imah, offce, kompléx susun, pausahaan manajemén rental, kavling mobil, sarta toko awak

    17EF

     

    Products Description

    Produk patali
    Related Products

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 宇航买家好评

  • Produk patali