Produk Artikel

Arrivals anyar

Safewell mangrupakeun grup aman ngarah di Cina, specializing dina produksi panalungtikan & ngembangkeun sarta pamasaran theftproof aman, aman fireproof, panto kolong bank, alarem jeung produk kaamanan séjén. Ieu salah sahiji manufaktur sarta exporting basa pangbadagna aman di Cina.

Kalayan produk ngajual ogé sakuliah dunya, parusahaan urang kaliwat kavling sertifikasi internasional, kayaning UL, SP, CE ogé ISO9001 nu: 2000 System Management Quality sertifikasi, anu tremendously nyumbang ka gambar brand solid kami diantara pasar aman. Sumawona Safewell geus nyetél 32 kantor sarta 218 warung waralaba di sabudeureun Cina sarta rengking 1st dina pasar Cina. Sagedengeun ti eta, Safewell ogé ngajadikeun usaha hébat pikeun ngembangkeun pasar di luar negeri sarta ayeuna enjoys reputasi tinggi pikeun layanan na sampurna, kualitas dipercaya, pangiriman timely sarta harga kalapa di leuwih ti 120 nagara.