Produkte Featured

Arritje të reja

Safewell është një grup kryesor të sigurt në Kinë, i specializuar në prodhim, hulumtime dhe zhvillimin dhe marketingun e theftproof të sigurt, të sigurt Fireproof, kasafortë dera e bankës, alarm dhe produkte të tjera të sigurisë. Kjo është një nga prodhim dhe eksport bazat më të mëdha të sigurt në Kinë.

Me produkt të shitur mirë në të gjithë botën, kompania jonë ka kaluar shumë certifikim ndërkombëtar, të tilla si UL, SP, CE si dhe ISO9001: 2000 Quality Management System Certifikimi, e cila jashtëzakonshme kontribuon në imazhin tonë markë të ngurta në mesin e tregut të sigurt. Për më tepër, Safewell ka ngritur 32 zyra dhe 218 dyqane franchised rreth Kinës dhe renditet e 1 në tregun e Kinës. Përveç kësaj, Safewell gjithashtu bën përpjekje të mëdha për të zhvilluar tregun e saj jashtë shtetit dhe aktualisht gëzon reputacion të lartë për shërbimin e saj të përsosur, cilësia e besueshme, shpërndarjen në kohë dhe të çmimeve konkurruese në më shumë se 120 vende.