Safewell 17EF Mini Wall-in Gaya Code Electronic Digital Metal Steel Box Aman Case

Safewell 17EF Mini Wall-in Gaya Code Electronic Digital Metal Steel Box Aman Case

Short Description:

17EF SERIES desain unik lan werna atraktif ndadekake 17EF misuwur antarane anak lan wanita, iku becik kanggo ngarep & kantor nggunakake utawa dening lelungan kanggo nyimpen barang, lan awis. Kasedhiya ing pilihan saka ireng, ibas, kain wungu, Jambon, biru lan ing.


  • Lokasi: Ningbo, China
  • Incoterm: FOB, CIF
  • Pembayaran: T / T, L / C
  • Delivery Time: 30 dina
  • Detail produk

    Gambar Company

    Tags Product

    17EF SERIES desain unik lan werna atraktif ndadekake 17EF misuwur antarane anak lan wanita, iku becik kanggo ngarep & kantor nggunakake utawa dening lelungan kanggo nyimpen barang, lan awis. Kasedhiya ing pilihan saka ireng, ibas, kain wungu, Jambon, biru lan ing.

    Aman Elektronik:
    Open & Close karo kode 3-8 digit.
    3 Indikator lampu (ijo, abang lan kuning), nunjukaké mbukak, baterei kurang lan bebaya.
    Gunakake Knob kanggo mbukak lan nutup kanthi sistem Solenoid.
    Siji-cara Ngunci bolts. (2 bolts withΦ13.5mm) Bolt
    Ngganti kode gampang karo tombol Reset.
    Sumber tombol nolak kanggo nggunakake darurat.
    Kalebu protèktif fl oor karpet.
    Mbukak ing 4 × batre 1.5V AA.
    Pre-dilatih bolongan ing ngisor lan bali (fxings klebu)

    Hotel aman:
    kombinasi kunci Elektronik karo layar tampilan visibilitas dhuwur powered by 4 x1.5V batre AA
    cukup Wide kanggo maringi leladen paling 15 "komputer laptop (Kanggo 23W ukuran)
    Guest programmble 3 utawa 6 digit kode PIN liwat fitur kode reset otomatis nalika lawang mbukak
    motorized Ngunci bolts mbukak lawang kanthi otomatis sawise ngetik kode PIN bener
    Back -up kode master tombol lan manager ing cilik saka kunci metu (diwenehake karo 2 tombol)
    100 Event Audit Trail ngrekam identitas kebak sah kedhaftar (cathetan loro mbukak lan nutup)
    Solid 20mm baja motorized Ngunci bolts kanggo keamanan ekstra
    kertu kredit geser kunci-mbukak aman karo kertu dhewe kredit (kanggo AM seri)
    Cocog kanggo fl oor utawa tembok fxing (bolts klebu)

    Tahan geni Aman:
    keamanan Dual (Mbutuhake kode digital & tombol)
    LCD (programmable Tanggal lan wektu)
    Key lan Combination Akses
    ukuran Beda kanggo milih
    Fire Protection (Nganti 1 jam)
    diwenehake 3 tombol chromed
    Protection Maling (Mati Ngunci Bolts)

    Tahan geni Gun Aman:
    Fire tahan kanggo 60 menit nganti 1400 F
    njaba gandheng hinges tali baja ngalangi ngidini pangayoman freboard lengkap
    Added lapisan saka freboard konco lawang baja dikiataken lan awak aman.
    Door udho ngembang nalika kapapar panas kanggo ngreksa marang Fire lan ngrokok.
    California DOJ standar
    3-cara sistem ngunci karo 1 "Ngunci bolts
    12-gauge construction awak baja digawe dening Robotically Gandheng
    Drill hardplate tahan nglindhungi panggonan kritis
    mekanisme Re-lemari kanggo keamanan luwih
    tab Anti-Pry ing tandem karo aman kang komponèn keamanan liyane kanggo ngalang-alangi Pry serangan
    Wis dilatih kanggo anchor kit
    sistem Weker. Yen aman wis tampered karo, weker muni kanggo 20 detik

    Gun Case:
    kunci tombol Flat diwenehake karo loro tombol
    Programmable 3-nomer kunci mechanical
    cilik Slim-line dirancang baja sudo menyang briefcase a, ing jog mobil utawa ing gawan kanggo keamanan sing ditambahake lan katentreman atine;
    Umpluk Interior nglindhungi isi sak transit
    Awet construction baja ngalangi
    California DOJ disetujoni pistol aman
    16-gauge construction baja
    Tamper-bukti, lawang spring-dimuat
    kunci Elektronik ngidini kanggo 4 kombinasi digit, karo manual nolak tombol.
    Biometric nyedhiyani cepet trep akses
    Audio lan LED sedheng baterei warning
    mode slient Pilihan

    kothak Key:

    Kothak tombol fitur kabinèt pancing-gaya sing ndadekake organisasi tombol gampang lan trep.
    Nang kabinèt ana larik beda pancingan golongané divider hinged nyediakake papan kanggo panyimpenan tombol.
    Aman wis loro utawa papat bolongan wis dilatih lan fxings klebu.
    Ing tembok aman lan lawang sing dibangun saka 0.8mm baja ngalangi.
    Becik kanggo ngarep, offce, komplèks apartemèn, perusahaan Manajemen rental, persil mobil, lan kopi awak

    17EF


  • Previous:
  • Next:

  • profil safewellcertificate

     

    pabrik safewell

    customer safewell

  • Related Produk