• Mascow international tool EXPO-Safewell
  • Safewell Canton fair

Products Bintang

Baru

Kanthi produk sade uga kabeh ndonya, kita perusahaan wis liwati persil saka sertifikat internasional, kayata UL, SP, CE uga ISO9001 ing: 2000 Quality Management System Karyawan, kang tremendously nyumbang kanggo account gambar ngalangi kita antarane pasar aman. Menapa malih, Safewell wis nyiyapake 32 kantor lan 218 kopi franchised watara China lan ditingkat 1st ing pasar China. Kejabi, Safewell uga ndadekake efforts gedhe kanggo berkembang pasar jaban rangkah lan saiki seneng reputasi dhuwur kanggo menehi layanan sampurna, kualitas dipercaya, pas wektune layang lan competitive price in luwih saka 120 negara.