Products Bintang

Baru

Safewell iku klompok aman anjog ing China, wasis ing produksi, riset & pembangunan lan marketing saka theftproof aman, aman kang tahan geni, lawang Wikipedia Bank, weker lan produk keamanan liyane. Iku salah siji saka Manufaktur lan ngekspor dhasar paling gedhé saka aman ing China.

Kanthi produk sade uga kabeh ndonya, kita perusahaan wis liwati persil saka sertifikat internasional, kayata UL, SP, CE uga ISO9001 ing: 2000 Quality Management System Karyawan, kang tremendously nyumbang kanggo account gambar ngalangi kita antarane pasar aman. Menapa malih, Safewell wis nyiyapake 32 kantor lan 218 kopi franchised watara China lan ditingkat 1st ing pasar China. Kejabi, Safewell uga ndadekake efforts gedhe kanggo berkembang pasar jaban rangkah lan saiki seneng reputasi dhuwur kanggo menehi layanan sampurna, kualitas dipercaya, pas wektune layang lan competitive price in luwih saka 120 negara.